Przyjaciel forum
Co wy gadacie !!! Najlepszy to ten kiedy Rykersi rozwalają snow kids :] ^^ i tyle :] !
Moderator
Marcjan oczywiście zawsze za Rykersami
Super Administrator
W pierwszej serii najbardziej podobał mi się epizod 24 "Pojedynek", sceny rywalizacja Sinedd'a z D'Jok'iem to według mnie majstersztyk. Natomiast w drugim sezonie spodobał mi się epizod 39 "Bez Fluxa", gdzie ogromne wrażenie zrobiła na mnie moment w którym Sinedd traci Smog i odwracają się losy spotkania.
Moderator
I wtedy do akcji wkracza Stevens i strzela 7 bramek
Moderator
Oby dwa odcinki były świetne. Masz rację Jake
No i tak, jeszcze odcinek bez fluxa, tylko strasznie mi szkod Shadowsów, tak się namęczyli, a ten głupi bleylock wszystko zepsół, no ale i tak gra piratsów była fajowa no i oczywiście zagranie Stevensa pod koniec meczu. Lubię też każdy pojedynek w Netherballu, lbię sport, szkoda tylko, bo rocketa umieściłbym w SnowKidsach, a nie w sferze.
Moderator
Szkoda, że Rocket wciągnął się w Netherball, ale jego pojedynki były pasjonujące. A jeśli chodzi o mecz Shadows vs. Pirates, to cieszę się, że Stevens aż 7 bramek strzelił (mój ulubiony zawodnik). Ale potem ich zdyskwalifikowali. A potem i tak smog powrócił do Shadowsów.
Student
w II serii podobał mi sie odcinek 35 - mecz gwiazd i 18 jak warren wyzwał rocketa w netherball
Student
nie pamietam numeru odcinka ale II seria SInedd vs ROket
Użytkownik
Kurcze... Ulubiony odcinek? Dużo ich było. Nie no żartuję ;-) Mój ulubiony odcinek to "Pojedynek" gdzie DJ walczy z Sineddem w I serii.
Ostatnio edytowany przez Allia (2009-01-02 11:12:48)